09-31585977 [email protected]

Tuntuuko, että toimintanne tarvitsee selkeämmän suunnan?

Selkeä visio näkyy ja tuntuu yrityksen kaikessa toiminnassa. Me autamme löytämään oikean suunnan ja valvomme myös toteutusta.

Keille: Soveltuu yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat löytää visionsa ja saada käytännön opastusta sen toteuttamiseen.

Visio-kartassa käydään läpi asiat tuoreella ja oivaltavalla tavalla ja sen antia voi hyödyntää niin brändäämisessä, suunnan valitsemisessa kuin vaikka liiketoimintasuunnitelman tekemisessä.

Visio-kartta on ammattilaisten kanssa laadittu työkalu, joka sisältää puolen päivän lähiopetus-session, Yrityksen Visio -kartoitusyhteenvedon sekä henkilökohtaista neuvontaa. Käymme läpi yrityksen identiteetin, sen ketä haluamme palvella, miten heitä haluamme palvella, mistä haluamme tulla tunnetuksi ja miten tuotteesta tai yrtityksestä tulee tunnettu verkossa. Visionkirkastus ei rajoitu yhteen valmennuspäivään vaan käynnistää muutosprosessin, jota seurataan aktiivisesti Trello-työkalulla tai yrityksen tehtävienhallintajärjestelmällä

Emme voi jatkaa sieltä missä emme vielä ole emmekä siellä missä emme ole enää. Lähdemme rakentamaan verkkomenestystä nykyisestä lähtökohdista nykyisillä resursseilla. Mikäli havaitsemme matkan varella puuttuvia resursseja, hankimme niitä yhdessä lisää.

Visionkirkastus-workshop on auttanut monia yrityksiä selkeyttämään toimintaansa ja fokusoimaan ajan siihen mikä kantaa pisimmälle, sillä ei niin paljon kuin on mahdollista vaan niin vähän kuin tarpeen.

Voit kuunnella aiheesta podcastin täältä.

Soita 0931585977, kun haluat tietää miten yrityksesi visio kirkastetaan!

Älä enää mieti

Tämä sivusto tuskin voi antaa tyhjentävää vastausta tarpeisiisi. Sen vuoksi kartoitamme yrityksenne tilanteen -- ilmaiseksi

Ilmoittaudu maksuttomaan kartoitukseen!