09-31585977 [email protected]

Tietoa Aitoasta

Aitoa Oy

Wallininkuja 4, Helsinki

Aitoaa voi pitää mainos/viestintätoimistona, josta löytyy niin copywriterit, kooderit, plannerit, flyerin jakajat, designerit ja palvelumuotoilijat kun kotisivujen tekijätkin. Haluamme osoittaa, miten keskittymällä siihen, missä asiakas on aidosti paras, saadaan välittömästi resursseja markkinointiin, joka oikein toteutettuna on kannattava sijoitus.

Autamme asiakkaita löytämään verkosta parhaimmat menetelmät liiketoiminnan kasvattamiseen. Aitoa rakentaa tarvittaessa asiakkaan koko digiaalisen tarinan ja on mukana laatimassa käytännön askelmerkkejä. Osana startegiaa tarjotaan palvelulupaus, jossa asiakkaalle annetaan useisiin tuotteisiin rahat takaisin -takuu. Aitoalla on myös 10v takaiset juuret kotimaisena webhosting- ja hakukoneyrityksenä.

Tiedämme ettei aina ole käytettävissä maksimaalisia resursseja ja osaamme tehdä myös pientä. Silloinkin varmistamme, ettei mainostuotantoa tehdä liian vähäisillä panoksilla, jotka koituvat varmoiksi tappioiksi.

Pystymme tarjoamaan premium-palvelua puhelintuella ja live-tapaamisilla sekä myös edullisempaa etätukea ja sparrausta. Kysy rohkeasti mikä palvelumalli sopii teidän budjettiinne.

Palvelellaksemme niitäkin, jotka eivät vielä ole vakuuttuneita tarpeellisuudestamme jaamme ilmaisia näytteitä osaamisestamme sekä järjestämme inspiroivia aamiaistilaisuuksia. Sen vuoksi sinun kannattaa varmistaa, että meillä on sinun paras sähköpostiosoitteesi.

Aitoa toimii Helsingissä, mutta palvelee mieluusti asiakkaita ympäri maailmaa. Meille on luontevaa pitää palaveri myös Turussa, Lontoossa, Tukholmassa, Tampereella sekä Tallinnassa.

Yritysmyynti ja asiakaspalvelu, ma-pe 9-17 +358931585977

Robert Ramstedt

concept coach, CEO

Robert Ramstedt tuotti ensimmäisen mobiilipalvelun 1998, jossa käyttäjä pystyi hakemaan tapahtumatietoja kännykkänsä näytölle. Vuonna 2001 oli aika julkistaa ruoan mobiilimaksaminen ja vuodesta 2004 alkaen hän on työskennellyt webhosting, kotisivu ja mobiilipalvelubisneksessä. Vuonna 2015 Robert Ramstedt osti Aitoa Oy:n.

Jari Sarasvuoltakin oppia hakenut concept coach uskoo myynnin tulevan asiakkaiden kalenterista käsin — monet eivät osta heti, mutta ovat kiinnostuneita kuulemaan miten tarinankerrontayhteiskunnassa tehdään myyntiä internetin sales funnelista käsin.

Robert Ramstedt uskoo, että ilman vision kirkastusta on vaikea tuottaa missiota, startegiaa tai suunnitella tehtävälistoja. Pelkän yksittäisen kotisivun tai markkinointikampanjan tekeminen ei ole kiintoisaa, sillä RR haluaa hänen ja asiakkaan hahmottavan koko yrityksen tarinan ja tarkoituksen ennen kun voidaan toivoa tuloksia.

Konsulttina Robert Ramstedt ei halua lähettää laskua, mikäli asiakas ei katso siihen olevan syytä. Monessa projektissa ja startup yrityksessä kokemusta hankkineena, haluaa nyt jakaa näkemyksiä eteenpäin innostavassa ja helposti omaksuttavassa muodossa.

Viime aikoina junat ovat jälleen alkaneet kiinnostaa Robertia ja hän on mukana Reissujuna-hankkeessa. Robertin löytää monista välineistä, mutta kiinnisaaminen saattaa edellyttää enemmän kuin yhden käyttämistä.

Helsingistä kotoisin oleva concept coach ottaa mieluusti varauksia vastaan numeron +358 9 31585977
kautta. Mikäli haluat kysyä jotain kasvuyrittämisestä, Bitcoin-yrittäjyydestä, mobiilipalveluista tai siitä miten nettisivuille saa liikennettä, Robert on oikea mies vastaamaan. Voit lähestyä vaikka seuraavan lomakkeen kautta

Toni Vehmaanperä

Client Engagement Specialist

Digitaalisen markkinoinnin tietämystään kartuttava asiantuntija, jolta onnistuu niin WordPress hommat kuin myynti ja asiakaspalvelukin. Kokemusta pienyrityksissä ja startupeissa työskentelystä on kertynyt muutaman vuoden verran.
Aitoalla vastuualueisiin kuuluu asiakashankinta ja puhelinvaihde. Toni osallistuu myös asiakasprojekteihin tarpeen mukaan.

Vertikaali verkosto

Tule tekemään meille sitä mitä osaat ! Vertikaali verkosto pitää huolen, että meillä on tarjolla erilaisia työtehtäviä talon sisällä, minkä lisäksi rektyoimme myös asiakkaiden projekteihin tekijöitä. Mikäli siis sinulta taipuu wordpress tai osaat myydä, ota yhteyttä!